Diensten

Op dit moment zijn wij druk bezig om de binnen Korpsspot Nederland uit te breiden. Waar het in 2017 alleen maar ging over het maken van video’s en deze plaatsen op Social Media, gaan wij vandaag de dag steeds verder om onze abonnees, kijkers en ook de organisaties te voorzien van onze diensten.

Opnames

Hiermee is het allemaal begonnen binnen de organisatie van Korpsspot Nederland.
Momenteel beschikken wij over een aantal camera’s die we kunnen gebruiken om het evenement vast te leggen. Deze beelden worden achteraf op een professionele manier geëdit en geplaatst op ons YouTube kanaal.
Bij het registreren van een taptoe of een concert kunnen wij ervoor kiezen om het geluid extern op te nemen. Dit verbeterd de kwaliteit en heeft minder invloed op de geluiden in de omgeving.

Livestream

Wanneer er een goede internet verbinding aanwezig is en we de mogelijkheden hebben voor een Livestream, is dit uiteraard een optie.
Mocht u als organisator van een evenement gebruik willen maken van onze Livestream mogelijkheid dient u dit vroegtijdig bij ons bekend te maken. Wij kunnen dan ervoor zorgen dat hiervoor de benodigde apparatuur ook meegenomen wordt.

Wat hebben wij, vanuit de organisatie nodig om de Livestream goed te kunnen verzorgen:

  • Een goede en vooral stabiele internetverbinding (met een upload van minimaal 6 mbps), bij voorkeur met een netwerkkabel, geen draadloze verbinding;
  • Een werkplek/tafel in een straal van 10 meter vanaf het punt waar de camera staat;
  • Extra stroompunt voor computer en monitor.

De video welke wij uitzenden op ons YouTube kanaal wordt standaard voorzien van een watermerk of logo. Wanneer u als organisator ook uw eigen logo zichtbaar wilt hebben is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor dienen wij, minimaal twee dagen voor aanvang een goed logo te ontvangen in EPS of Vector formaat.

Wilt u meer informatie, of heeft nu vragen over dit onderwerp. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Fotografie

Nu dat Korpsspot Nederland gefuseerd is met Good-Art Vlissingen, beschikken wij ook over de mogelijkheid om foto’s aan te leveren van het evenement.
Wij maken hierbij gebruik van degelijk apparatuur en de foto’s worden evenals de video’s bewerkt met professionele software.
De foto’s worden geplaatst op onze website en tevens gebruikt voor eigen promotionele doeleinden.
Eventueel is er tegen een vergoeding de mogelijkheid om de foto’s te bestellen.

De foto’s worden voorzien van copyright(©) en een watermerk.

DVD / Blue Ray of USB

Uiteraard is het ook mogelijk om van het evenement een digitale kopie te ontvangen. Wanneer u hiervoor kiest zullen wij met u persoonlijk afspreken wat de beste mogelijkheid voor u is.
Een aantal voorbeelden hierin zijn:

  • Een USB Stick met daarop de foto’s
  • DVD of Blu-ray schijf met daarop de video registratie van het evenement.
  • Een CD met daarop de foto’s
YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok